Lomaasi mukavoittavat lisäpalvelut Villa Eriksbergissä, Villa Blomvikissa ja Villa Nyåkerissä:

Aamiainen
Aamiaistarvikkeet tuotuna tulopäiväksi (18,00 € + alv 10 %/hlö – minimi 6 hengelle). Sisältää leivän, levitteet, kananmunat, juusto/kinkkulautasen, tuoremehun, vihanneslautasen, jogurtin,kahvin, teen. Saatavilla myös gluteenittomana.

Nordic Taste Trailin Tasting-menut
Huviloihin on mahdollista tilata ruokapalveluna Tasting-ateriakokonaisuudet gourmet-kokin valmistamana ja pöytiin tarjoiltuna, huippukokkina keittiömestari Mark Kumlin.

Mark Kumlin Mark on aloittanut uransa oppipoikana Michelin-ravintoloissa ulkomailla, edustanut Suomea nuorten EM-kisoissa, toiminut vuoromestarina Hotelli Kämpissä Helsingissä ja kokannut aamu-tv:ssä sekä pitänyt ruokakursseja useiden vuosien ajan. Jos Mark ei ole keittiössä, hän on mielellään kalassa tai metsästämässä.

Mahdollinen ruokavaraus tulee tehdä viimeistään kuukautta ennen tilaisuutta, toteutuminen kokin aikataulun mukaisesti. Minimitilaus 8 henkilölle. Alkoholijuomat asiakas voi tuoda itse – tarvittaessa keittiömestarin suositusten pohjalta.

Muut ruokapalvelut ja kokkauskurssit
Huviloihin saatavilla myös muuta catering-palvelua, kuten illallisia ja buffettarjoiluja, kokoustarjoiluja sekä avotulella valmistettua ruokaa kokin johdolla.

Huviloihin tulopäiväksi toimitettavat piiraat, savustetut kalat, salaatit sekä muut asumista helpottavat ruokailuvaihtoehdot. Lue lisää ruoanlaittokursseistamme tästä. Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Kylpypalju (Villat Eriksberg ja Nyåker)
Villa Eriksbergissä ja Villa Nyåkerissa (ajalla 1.4. - 30.11.) on 8 hengen ulkopalju. Paljun vuokra on 250,00 + alv 10 % euroa sis. polttopuut. Varaus paljusta tulee tehdä viimeistään kahta viikkoa ennen saapumista. Paljun vedenvaihto loman aikana etukäteen erillissopimuksesta 110,00 + alv 10 %. Mikäli haluatte lämmittää paljun myös jonakin muuna päivänä, on lisäveloitus 100,00 + alv 10 % €.


Jacuzzi

Jacuzzi (Villa Blomvik)
Villa Blomvikissa on kuuden hengen jacuzzi käytettävissä ajalla 1.4. – 30.10. Viikonloppuna hintaan 300,00 + alv 10 % euroa (koko viikon huvilan vuokrauksissa 400,00 + alv 10 % euroa).

Liinavaatteet
Liinavaatteet sänkyyn pedattuina sekä kylpy/kasvopyyhe (21,90 + alv 10% /hlö)

Loppusiivous
250,00 + alv 10 % Villa Eriksberg / Villa Nyåker
220,00 + alv 10 % Villa Blomvik

Suppailu

Suppilaudat ja kajakit
Lisätietoja sivulla ohjelmapalvelut

Onkitarvikkeet
(20,00 €) sisältää onkivapoja 2 kappaletta sekä matopurkin.Kurssit ja retket
Järjestämme tilauksesta yhteistyökumppaneidemme kanssa ruuanlaittokursseja, jooga- ja valokuvauskursseja, viinikursseja, sienikursseja, retriittejä sekä kalastusretkiä. Voit myös vuokrata huviloitamme kurssitarkoituksiin. Kysy lisää ja kurkkaa ohjelmapalvelut sivuiltamme ideoita

facebook


PORVOON HUVILAT
Puh. +358 400 794 850
Kråkönympyrä 326
07410 Kråkö
gina@porvoonhuvilat.fi
 
Sivusto käyttää evästeitä.